Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
0358
Proizvajalec:
Trunki
59.90 47.92

Prihranili ste 11.98€

Ni še ocenjeno Napišite mnenje

Trunki otroški potovalni kovček je izdelan izključno za otroke in njihovo izvirno domišljijo. Velik je dovolj, da bo otrok vanj pospravil svoje najljubše igrače, knjigice in še kakšen štumfek.


Opremljen je s kakovostnimi koleščki, ki ga kadarkoli spremenijo v nepozabni poganjalček do obremenitve 50 kg. Za boljši oprijem v zavojih sta na sprednjem delu nameščeni simpatični držali v obliki živalskih rožičkov. Prav tako je nanj mogoče pritrditi potovalni trak, da ga otrok vleče za sabo ali pa ga skupaj z njim lahko vlečete vi.


Kovček je izdelan iz kakovostne plastike in gumiranega roba, da si otrok ob zapiranju ne priščipne prstkov.


Na potovanju z letalom ga lahko pri večini letalskih družb prijavite kot ročno prtljago. Priporočamo, da pred potovanjem preverite dovoljeno velikost.


PROSTORNINA: 18 litrov

VELIKOST: 46 x 21 x 31 cm

TEŽA:  1,7 kg

MAKSIMALNA OBREMENITEV:  50 kg


OPOZORILO:  Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev zaradi nevarnosti zadušitve z majhnimi deli in dolgimi vrvicami.

Potovalnega kovčka ne uporabljajte v bližini ceste, stopnic, tekočih stopnic, železniške proge, bazena ali na poševnih površinah in strminah. 

Kovček nima zavor,  zato ni primeren za uporabo pri višji hitrosti, ko otrok sedi na njem.

Opozorilo za starše: Pred uporabo potovalnega kovčka obvezno poučite svojega otroka o navedenih nevarnostih. Izdelek se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. 

Izdelek uporabljate s previdnostjo, da se izognete nesrečam in padcem ter s tem zagotovite, da ne ogrožate sebe ali drugih.

Deli

Napišite mnenje